• default1.jpg
  • default2.jpg

Over De Breikorf

shop

DE BREIKORF. AL MEER DAN 35 JAAR KWALITEIT IN WOL EN HANDWERKEN
De Breikorf is al meer dan 35 jaar gevestigd in winkelcentrum Koningin Julianaplein in Voorburg. In deze 35 jaar zijn wij uitgegroeid tot de wol en handwerkzaak met de grootste collectie van Nederland. Bij ons in de winkel vindt u de breigaren collecties van o.a. Lana Grossa, Gedifra, Noro, Debbie Bliss, Nomotta en Adriafil. De Breikorf beschikt tevens over een grote sortering aan borduur- en knooppakketten, borduurpatronen, borduurgarens en handwerkstoffen. Ook kunt u kunt bij ons terecht voor de meest gangbare founituren, zoals naaigaren, knopen, ritssluitingen e.d.

Grote sortering handwerkartikelen

Op het gebied van borduren kunt u bij ons terecht voor de pakketten van Coats, Anchor, DMC, Beardie Designs, Pako, Maria van Scharrenburg, Thea Gouverneur, The Stitch Company, Eva Rosenstand, Royal Paris, Mystic Stitch, Heaven and Earth en Rico. Voor uw borduurgaren kunt u bij ons kiezen uit DMC, Anchor of Venus.

Vakkundig inlijstwerk

Geef het resultaat van uw arbeid een plekje in huis dat het verdiend. Bij ons kunt u uw borduurwerk laten inlijsten door een vakman. Kom naar onze winkel voor meer informatie en bekijk onze mooie collectie lijsten.