• default1.jpg
  • default2.jpg

Algemene voorwaarden De Breikorf

Deze voorwaarden zijn van toepassing op ons gehele aanbod aanbod van en op iedere overeenkomst tussen De Breikorf en de klant.

Alle items die worden aangeboden debreikorf.nl zijn nieuw.

De klant dient bij ontvangst van de bestelling te controleren of de kwaliteit en/of de kwantiteit overeenkomt met hetgeen beschreven is op de website en/of email aangaande de overeenkomst. Bijkomende zichtbare gebreken dienen binnen 5 dagen na ontvangst van het product via e-mail bij De Breikorf gemeld te worden.

De klant is te allen tijde zelf verantwoordelijk voor naleving van en toezien op veilig en verantwoord gebruik van de bij De Breikorf gekochte producten.

Producten zijn leverbaar zolang de voorraad strekt.

U kunt de koopovereenkomst binnen 14 dagen ontbinden mocht u niet tevreden zijn met het artikel. Dit kunt u doen door binnen 14 dagen na aankoop via info@debreikorf.nl contact met De Breikorf op te nemen om aan te geven dat u de aankoop wilt annuleren. Let wel: het item moet in dezelfde staat geretourneerd worden als dat het door ons geleverd is. Mocht dit niet het geval zijn, wordt het artikel niet teruggenomen.

Het recht om een product terug te sturen geldt niet voor aankopen van buiten Europa, mits anders overeengekomen.

Bij aankoop via debreikorf.nl of via e-mail komt de koopovereenkomst met De Breikorf tot stand op het moment dat wij een bevestiging versturen naar het door de klant opgegeven e-mailadres.

Alle prijzen vermeld op debreikorf.nl zijn in euro’s en inclusief btw, maar exclusief eventuele verzendkosten.

Hoewel we alle producten zorgvuldig verpakken, komt schade bij transport soms voor. Daarom sluit De Breikorf voor al zijn zendingen een verzekering af. Als uw bestelling tijdens het transport onverhoopt toch schade oploopt, dient u dit uiterlijk binnen 48 uur na ontvangst van de bestelling per e-mail bij ons te melden. De melding dient voorzien te zijn van duidelijke foto’s van de schade aan het product of de producten en de verpakking.

Zichtbare schade aan de verpakking, dient direct bij ontvangst aan de bezorger te worden gemeld. Mocht dit niet gebeuren, draagt De Breikorf geen verantwoordelijkheid voor de verzending van aangekochte goederen. Dit in verband met de verzekeringsregels die niet uitkeren mocht dit niet gemeld zijn.

De Breikorf is niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade, die kunnen voortvloeien uit het kopen, vervoeren, gebruiken of opnieuw verkopen van items die zijn gekocht bij debreikorf.nl

Alle teksten, afbeeldingen en overige informatie op deze website zijn auteursrechtelijk beschermd en zijn intellectueel eigendom van De Breikorf. Het is niet toegestaan om foto’s en/of teksten De Breikorf te gebruiken zonder onze uitdrukkelijke toestemming.

Op alle overeenkomsten tussen De Breikorf en de klant, is uitsluitend het Nederlands recht van toepassing.